Yritys

JettVision Security Systems Oy on Kameravalvontajärjestelmiin ja hälytysjärjestelmiin erikoistunut  palveleva sekä asiantunteva turva-alan yritys. Toimimme etupäässä Keski-Suomen sekä Pirkanmaan alueella. Yritys on alunperin perustettu vuonna 2005 toiminimimuotoisena ja muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2024.

Antamamme tarjous sisältää aina tarvittavat laitteet + asennuksen sekä käyttöopastuksen ja käyttötuen. Asennamme ja myymme VAIN tunnettujen valmistajien laitteita jolloin laitteiden luotettavuus ja tietoturva on aina korkealla tasolla. Antamamme tarjous ei sido tilauksiin ja käynti paikanpäällä on aina maksuton. Vuonna 2022 meille myönnettiin myös Avainlipun käyttöoikeus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Meillä on asianmukaiset turvasuojaajakortit sekä lakisääteinen Poliisihallituksen myöntämä Turvallisuusalan elinkeinolupa. (Lupanumero: TU/2024/11526)

Luonnollisesti toimintamme on myös vastuuvakuutettu. Turvallisuusalan elinkeinoluvan voit tarkistaa rekisteristä poliisin verkkosivuilla.