Tuotemerkit

Myymme, asennamme sekä huollamme mm. seuraavien valmistajien laitteita:

Kameravalvonta:

Helppo käytettävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Dahua kameravalvonnasta yksinkertaista ja mukavaa. Ilmaisilla mobiili- ja työpöytäsovelluksilla voidaan hallita samanaikaisesti kaikkia Dahuan turvatuotteita. Dahuan omalla P2P-toiminnolla kameroiden tai tallentimen liittäminen ilmaiseen älypuhelinsovellukseen (IOS/Android) onnistuu helposti pelkän QR-koodin avulla.
Dahua Technology maailman johtavana kameravalmistajana tarjoaa laajan valikoiman erittäin laadukkaita kamera-, tallennin- ja kulunvalvontaratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin ja jokaiselle käyttäjälle. Yhtiö panostaa vahvasti uusiin tuotealueisiin ja käyttää vuosittain 10% liikevaihdostaan tuotekehitykseen

Hälytysjärjestelmät:

Ajax-murtohälytinkeskusten turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi se on äärimmäisen tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen.
DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Hälytysjärjestelmä voidaan toteuttaa langattomasti, kaapeloiden tai yhdistämällä molempia tekniikoita. Keskuksia on monenkokoisia, ja niihin on saatavilla paljon erilaisia ilmaisimia. Tuloksena on erittäin monipuolinen ja turvallinen hälytinjärjestelmä

Kulunvalvonta:

FDI on ranskalainen kulunvalvontatuotteiden suunnittelija ja valmistaja, ja merkittävä toimija asuinrakennusten sekä teollisuuden kulunvalvontasovelluksissa.

YHTEYSTIEDOT
LIISANKUJA 20,
42300 JÄMSÄNKOSKI
045 896 8344
INFO(AT)JETTVISION.FI