Tuotemerkit

Myymme, asennamme sekä huollamme mm. seuraavien valmistajien laitteita:

Kameravalvonta:

Helppo käytettävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Dahua kameravalvonnasta yksinkertaista ja mukavaa. Ilmaisilla mobiili- ja työpöytäsovelluksilla voidaan hallita samanaikaisesti kaikkia Dahuan turvatuotteita. Dahuan omalla P2P-toiminnolla kameroiden tai tallentimen liittäminen ilmaiseen älypuhelinsovellukseen (IOS/Android) onnistuu helposti pelkän QR-koodin avulla.
Dahua Technology maailman johtavana kameravalmistajana tarjoaa laajan valikoiman erittäin laadukkaita kamera-, tallennin- ja kulunvalvontaratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin ja jokaiselle käyttäjälle. Yhtiö panostaa vahvasti uusiin tuotealueisiin ja käyttää vuosittain 10% liikevaihdostaan tuotekehitykseen

Hälytysjärjestelmät:

Ajax-murtohälytinkeskusten turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi se on äärimmäisen tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen.
DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Hälytysjärjestelmä voidaan toteuttaa langattomasti, kaapeloiden tai yhdistämällä molempia tekniikoita. Keskuksia on monenkokoisia, ja niihin on saatavilla paljon erilaisia ilmaisimia. Tuloksena on erittäin monipuolinen ja turvallinen hälytinjärjestelmä

Palovaroitinjärjestelmät:

Italialainen Inim kehittää huippuluokan järjestelmiä murron estämiseen, palon havaitsemiseen, kodin automaatioon ja hätävalaistukseen. Uusimmat integroidut järjestelmät suojaavat ja hallitsevat automaattisesti asuin-, liike- ja yhteisörakennuksia. Inim innovoi yksinkertaistamaan asentajan ja loppukäyttäjän elämää laitteilla, jotka on helppo asentaa ja käyttää.

EN54-hyväksyttyyn tuotteistoon kuuluvat paloilmoitin- ja palovaroitinjärjestelmät, osoitteelliset ja konventionaaliset ilmaisimet sekä turvavalaisimet. Inim järjestelmät ovat lisenssivapaita, ja kaikkiin tuotteisiin on saatavana ilmaiset, edistykselliset pilvipalvelut sekä mobiilisovellukset.

Kulunvalvonta:

FDI on ranskalainen kulunvalvontatuotteiden suunnittelija ja valmistaja, ja merkittävä toimija asuinrakennusten sekä teollisuuden kulunvalvontasovelluksissa.