Kameravalvonta

Suunnittelemme ja asennamme nykyaikaiset kameravalvontaratkaisut avaimet käteen periaatteella käyttäen alan terävimmän kärjen laitteita kuten Dahua Technology jne....

Laajennettavuus:

Järjestelmä voidaan suunnitella myös siten, että siihen jää mahdollisuus myöhempiä laajennustarpeita varten.

Järjestelmän tietoturva:

Järjestelmän tallennusyksikkö sijoitetaan aina tietoturvallisesti lukittavaan GDPR-normit täyttävään hyväksyttyyn metalliseen kaappiin. Käyttämämme valmistajat ovat tunnettuja alansa huippumerkkejä joten laitteiden tietoturva on myös korkealla tasolla.

Langaton kuvan siirto tarvittaessa:

Kameroiden signaalia voidaan siirtää tarvittaessa myös järjestelmään integroitavan turvallisen WLAN-yhteyden avulla rakennuksesta toiseen.

Tallennusmuodot:
Kuvat tallennetaan Digitaaliseen videotallentimeen (NVR/XVR) jossa on käyttökohteeseen mitoitettu kiintolevy. Yksittäisessä kamerajärjestelmässä on mahdollisuus käyttää myös 24/7 käyttöön soveltuvaa muistikorttia jolloin erillistä tallenninta ei välttämättä tarvita.

Järjestelmän ominaisuudet ja käyttö:
Emme myy vain yhtä järjestelmäpakettia, vaan jokainen järjestelmä suunnitellaan ja toteutetaan aina käyttökohteen mukaan . Videokuva voidaan siirtää toiseen kohteeseen käyttämällä LAN/WLAN-verkkoa ja valvonta voidaan ylettää myös internetin yli turvallisella P2P-yhteydellä. Järjestelmän lähettämää kuvaa on mahdollisuus tarkkailla joko normaalilla tietokoneella tai kannettavalla/ älypuhelimella/tabletilla kaikkialla, jossa internet yhteys on käytettävissä.

Vanhan koaksiaalijärjestelmän päivitys HD-laatuiseksi:
Käyttämällä HDCVI-tekniikkaa on vanhan järjestelmän päivittäminen HD-tasoiseksi huomattavasti edullisempaa, sillä vanhaa olemassa olevaa kaapelointia voidaan käyttää myös uudessa järjestelmässä, eikä kaapelointia tarvitse tällöin tehdä mikäli kameroiden lukumäärä ei lisäänny ja kaapelit muutoin ovat hyväkuntoisia. Tallentimeksi valitaan nykyaikainen hybridi (XVR) johon voi liittää sekä IP- että koaksiaalikameroita.

Huolto ja varaosat:
Meiltä saat luonnollisesti myös huollot ja varaosat asentamiimme laitteisiin. Myös huoltosopimus on mahdollinen. Takuunalaisten laitteiden huolto/huoltokäynnit on maksutonta.

Leasing-rahoitus yrityksille:
Myymämme järjestelmät on mahdollista saada myös Yritysleasingilla.  Leasing rahoituksen myöntää Grenke Leasing Oy. Leasing-rahoitus edellyttää myönteistä luottopäätöstä.

Asennuskohteet

Esimerkkejä asennuskohteista:

  • Pienteollisuushallit sekä korjaamot
  • Toimistot, liikkeet sekä ravintolat
  • Maatalous
  • Omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot
  • Taloyhtiöt
dlink_logo
dahua_logo