Hälytysjärjestelmät

Edustamme, huollamme ja asennamme Ajax- sekä DSC- hälytysjärjestelmiä ja saat meiltä ne Avaimet käteen ratkaisuna niin kodin kuin yrityksenkin tarpeisiin.

Halutessasi voit ohjata hälytykset joko Vartiointiliikkeeseen tai sitten omaan matkapuhelimeesi. SINÄ päätät!
Järjestelmiin on saatavilla monipuolinen valikoima ilmaisimia joten voit myöhemminkin laajentaa järjestelmää tarpeesi mukaan ja järjestelmä saadaan mukautettua kaikkiin tarpeisiin sopivaksi. Järjestelmän hallinta tapahtuu helppokäyttöisellä Suomenkielisellä Mobiilisovelluksella.

Muista kotitalousvähennys asennuksen osalta!

Käyttökohteet:
Yritykset, maatalous, yksityiskodit yms...

Huolto ja varaosat:
Meiltä saat luonnollisesti myös huollot ja varaosat asentamiimme laitteisiin. Myös huoltosopimus on mahdollinen. Takuunalaisten laitteiden huolto/huoltokäynti on maksutonta.

Leasing-rahoitus yrityksille:
Myymämme järjestelmät on mahdollista saada myös Yritysleasingilla.  Leasing rahoituksen myöntää Grenke Leasing Oy. Leasing-rahoitus edellyttää myönteistä luottopäätöstä.

24/7 hälytyskeskuspalvelut:

Mikäli tarvitset laitteeseesi 24/7 hälytyskeskusvalvonnan onnistuu se kauttamme. Hälytyskeskuspalvelut hoitaa yhteistyökumppanimme K2 Turvapalvelut Oy. Eli me toimitamme teille laitteet ja asennamme ne ja kun teet palvelusopimuksen K2 Turvapalvelut Oy:n kanssa niin me liitämme järjestelmäsi K2 Turvapalveluiden hälytyskeskukseen. Lue lisää...

Ajax-aloituspaketti:

Sisältö:

1kpl Ajax Hub 2 murtohälytinkeskus (2G/LAN)
1kpl Ajax MotionProtect PIR-liiketunnistin
1kpl Ajax DoorProtect ovi- ja ikkunatunnistin

Hinta asennettuna alueelle

Jämsä+lähikunnat
Tampere+lähikunnat

412€ (sis. alv)

- Tuote sisältää myös Elisa Laitenetti SIM-kortin, jonka voit aktivoida käyttöösi Elisan sivustolla. Laite toimii myös muiden operaattoreiden SIM-korteilla. 3kpl liimattavia varoitustarroja ikkunaan.

Järjestelmää voidaan laajentaa lisäilmaisimilla käyttökohteen mukaan. Kysy tarjous erikseen isommista järjestelmistä.

JettVision Security Systems on Ajax-sertifioitu asennusyritys.